امروز31 فروردین 1403

لیست قیمت روز تبلت

در این صفحه شما می‌توانید بصورت روزانه آخرین قیمت تبلت سامسونگ ، قیمت تبلت اپل ، قیمت تبلت لنوو و دیگر مارک های موجود در بازار را مشاهده نمایید. در لیست زیر قیمت تبلت ارزان نیز گنجانده شده تا شما کمترین قیمت تبلت موجود در بازار را نیز مشاهده نمایید.

فهرست مطالب [پنهان]

راهنمای انتخاب و خرید بهترین تبلت مناسب شما

شاید ده سال پیش هیچ کسی تا این حد به دنبال راهنمای خرید تبلت و شناخت قابلیت‌های آن نبود. اما حالا تبلت‌ها دست راست هر فرد شاغل و خانه داری شده‌اند و حتی جای اسباب بازی‌های قدیمی را هم گرفته‌اند!

بازار خرید تبلت بعد از یک برهه کوتاه از معرفی این تکنولوژی جادویی تقریبا بی رونق شد. علت آن هم معرفی انواع گوشی اندروید و غیر اندرویدی بود که با صفحات پهن‌تری معرفی شدند. اما اکنون مدتی است که دوباره استفاده از تبلت در کسب و کارها رونق گرفته است. خانواده‌ها هم برای سرگرم کردن بچه‌ها و مدیریت آموزش مجازی بیش از پیش از خرید تبلت استقبال می‌کنند.

خرید تبلت مناسب

اکنون همه چیز برای خرید یک تبلت کاربردی مناسب است. از یک طرف تقاضای بازار که کمپانی‌ها را به سمت ارتقا محصولاتشان سوق داده و از طرف دیگر تنوعی که برای کاربران رضایت بخش است. در این بین فقط کافی است با انواع تبلت گیمینگ، تبلت دانش آموزی و خلاصه امکانات تمام انواع تبلت‌های اندرویدی و غیراندرویدی آشنا شوید.

ما در این صفحه در کنار اعلام لیست روزانه قیمت تبلت های موجود در بازار به شما در انتخاب تبلت مناسب کمک خواهیم کرد.

نگاهی بر بهترین تبلت ویندوزی بازار: خوب، بد، زشت

ویندوز سیستم عامل جدیدی نبود که اولین بار در تبلت‌ها استفاده شد. اما این سیستم عامل کهنه کار خیلی دیرتر از اندروید و iOS روی تبلت‌ها سوار شد. با این حال اگر همین حالا بهترین مارک تبلت 2020 را جستجو کنید حداقل یکی از تبلت‌های ویندوزی مایکروسافت (Microsoft Surface Series Tablet) در میان این لیست به چشم می‌خورد.

تبلت ویندوزی سرفیس مایکروسافت

اما اگر شما به دنبال راهنمای خرید تبلت هستید احتمالا این سوال ذهنتان را مشغول کند که چرا تبلت ویندوزی بخرید. حالا که اندروید و آی او اس تا این حد پیش رفته‌اند و یکه تازی می‌کنند لازم است به سمت مدل‌های ویندوزی بازار برویم؟

غول‌های توانمند ویندوزی بازار تبلت

کمی پیش از این که مدل‌های بهترین تبلت ویندوزی تا این حد محبوب شوند هیچ کس فکر نمی‌کرد این تبلت‌ها پیشرفته و کارآمد باشند. اما با معرفی و ارتقا سیستم عامل تبلت‌های ویندوزی به ویندوز 10 همه این تصورات برگشت.

اکنون جدیدترین تبلت‌های ویندوزی غول‌های قدرتمندی هستند که با ویندوز 10 رونمایی شدند. تبلت‌های ویندوزی به شرط این که طراحی مناسبی داشته باشند می‌توانند یک کامپیوتر شخصی باشند که حتی به انواع کیبورد نیز مجهز می‌شوند. اما دلیل گران قیمت بودن برخی از انواع بهترین تبلت ویندوزی بازار چیست؟

برای اجرا و پردازش برنامه‌ها در ویندوز 10 به امکانات سخت افزاری سنگین‌تر و قوی‌تری نیاز است. درست مشابه با کامپیوترهای رومیزی که یک مرکز پردازش جداگانه داخل کیس دارند. همین موضوع باعث شده تا انواع بهترین تبلت ویندوزی بازار که توسط برندهای سرشناسی مثل مایکروسافت که آن را با نام سرفیس یا Surface عرضه می‌شوند گران قیمت‌تر باشند.

البته موضوع قیمت بالاتر نباید باعث شود تا در جستجوی راهنمای خرید تبلت ویندوزی دلسرد شوید. اکنون برندهایی مثل سامسونگ نیز تبلت ویندوزی معرفی کرده‌اند که قیمت اقتصادی‌تری نسبت به مایکروسافت دارند. برخی دیگر از کمپانی‌ها نیز نظیر لنوو و ایسوس مدل‌های ویندوزی مقرون به صرفه‌ای برای کاربران معمولی خود دارند.

امکانات شگفت انگیز انواع بهترین تبلت ویندوزی

قوی‌ترین تبلت‌های ویندوزی بازار در حال حاضر در بازه قیمتی 20 تا 40 میلیون تومان عرضه می‌شوند. اما در ازای این قیمت کاربران چه امکاناتی دریافت می‌کنند؟

اولین چیزی که در راهنمای خرید تبلت ویندوزی بدان اشاره می‌شود صفحه نمایش، رم و پردازنده‌ آن‌ محصول است. اکنون مدل‌های بی رقیب مایکروسافت به پردازنده Core i7 مجهز هستند که در پیشرفته‌ترین لپ تاپ‌های بازار می‌بینیم. مدل‌های برتر تبلت‌های ویندوزی بازار تا 13 اینچ اندازه دارند و با رم 8 گیگابایتی پردازش فوق العاده رضایت بخشی برای کاربر به ارمغان می‌آورند.

سیر تا پیاز انواع بهترین تبلت اندرویدی در بازار

خیلی از مدل‌هایی که در بخش بهترین تبلت تا 3 میلیون تومان معرفی شده در رده تبلت‌های اندرویدی قرار می‌گیرند. اندروید یک سیستم عامل اختصاصی نیست؛ اما استفاده از آن توام با طراحی هوشمندانه و خلاقانه انواع تبلت‌ها باعث شده تا بازار تبلت‌های اندرویدی داغ‌تر از مدل‌های iOS و ویندوزی باشد.

تبلت اندرویدی

تبلت اندرویدی

بر خلاف تصور برخی که تبلت اندرویدی ارزان قیمت‌تر تمام می‌شود، امروزه شاهد معرفی پرچمداران برندهای مختلف با تکیه بر اندروید هستیم. کمپانی پرآوازه سامسونگ پرفروش‌ترین تبلت‌های بازار را با پشتیبانی اندروید سخاوتمند عرضه می‌کند و تا کنون کاربران خود را راضی نگه داشته است.

اولین موضوعی که باعث می‌شود یک کاربر اندروید را به ویندوز ترجیح دهد قابلیت ارتقا بی دردسر حافظه و استفاده از ویجت‌ها است. این راحتی و تجربه کاربری مطلوب باعث شده تا محیط اندروید را مثل خانه خودمان بدانیم و هر چیزی را طبق سلیقه و خواست خود تغییر دهیم!

در حال حاضر مدل‌های اندرویدی اقتصادی بازار از حدود دو و نیم میلیون تومان شروع می‌شوند. مدل‌های ارزان قیمت معمولا صفحه نمایش 7 تا 8 اینچی دارند و خیلی با ابعاد صفحه نمایش فبلت‌ها فاصله ندارند؛ اما امکانات آن‌ها برای یک کاربر معمولی رضایت بخش ارزیابی می‌شود.

اکثر والدین مدل‌های اندرویدی ارزان قیمت را به عنوان تبلت دانش آموزی یا تبلت گیمینگ (تبلت برای بازی) می‌پسندند. این مدل‌ها تا جایی که حافظه به اندازه کافی خالی باشد پردازش مطلوبی دارند. ضمن این که با ارائه صفحه نمایش بزرگ‌تر قیمت مقرون به صرفه‌تری نسبت به گوشی‌های مشابه دارند.

امپراطوری اندروید در بازار تبلت

با ورود به سال 2020 سامسونگ، هواوی، ایسوس و آمازون تحولات اساسی در امکانات نرم افزاری و سخت افزاری محصولات خود ایجاد کردند. مثلا در اکثر مدل‌های میان رده تبلت اندرویدی سامسونگ از رم 2 تا 4 گیگابایت و حافظه داخلی 64 تا 128 گیگابایت استفاده شده است.

این در حالی است که پرچمداران سامسونگ قوی‌تر از گذشته و با رم 8 گیگابایتی کار خود را در سال 2020 آغاز کردند.

اما چیزی که اکنون باعث تمایز اندرویدی از تبلت‌های اپل می‌شود قابلیت تبدیل به دسکتاپ و استفاده مستقیم از برنامه‌های تحت پشتیبانی آفیس است. اگر تبلت اندرویدی شما به یک قلم نیز مجهز باشد در مجموع کار کردن با این تبلت حس استفاده از لپ تاپ را القا می‌کند.

iOS؛ یک سیستم عامل مقتدر و قانونمند

آیپد (ipad) یا همان تبلت اپل گزینه‌های ثابت و پرمدعایی هستند که همیشه در راهنمای خرید تبلت بدان پرداخته می‌شود. به جرئت می‌توان گفت هیچ سیستم عاملی به اندازه سیستم عامل موجود در تبلت اپل یا همان آیپدها ایمن نبوده است. اگر اطرافتان را نگاه کنید هستند کسانی که تجربه کاربری خود را فدای امنیت سیستم عامل مقتدر iOS کرده‌اند و بدان پایبند هستند.

آیپد - تبلت اپل

آیپد – تبلت اپل

سیستم‌عامل به کار رفته در تبلت اپل از اساس بر مبنای ارائه‌ یک رابط کاربری ساده که کار کردن با آن حتی برای عادی‌ترین کاربران راحت‌ باشد توسعه داده شده است. انواع تبلت اپل سادگی خود را تا همین حالا هم حفظ کرده اند و طراحان این محصولات حتی در دیزان بدنه به چارچوب‌های قبلی این برند پایبند مانده‌اند.

اگرچه سیستم عامل iOS ساده به‌نظر می‌رسد اما امکانات بسیار خوب و کاربری‌ را هم در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. اما اگر بخواهیم امکانات و قابلیت‌های شخصی‌سازی را مد نظر قرار دهیم شاید تبلت‌های مجهز به iOS از قافله رقبا عقب بمانند. ضمن این که به نظر می‌رسد این عقب ماندگی تا زمانی که اپل به ضوابط خود پایبند است باقی بماند.

انواع تبلت اپل برای کاربران معمولی تا حرفه‌ای

اگر به دنبال خرید بهترین تبلت اپل (آیپد) موجود در بازار را جستجو کنید حجم زیادی از محصولات به سمت شما سرازیر می‌شود. جدیدترین تبلت اپل تا این لحظه iPad Pro 2020 بوده که به صفحه نمایش عریض 13 اینچی مجهز شده است. اپل با معرفی این مدل نشان داد که خیلی در قید و بند تغییر ظاهر محصول به تبعیت سایر برندها نیست و به کیفیت بیش‌تر اهمیت می‌دهد.

اولین تغییر محسوس در انواع آیپد 2020 پردازنده آن‌ها بود. پردازنده هشت هسته‌ای قدرتمند که به ادعای کمپانی از لپ تاپ‌های ویندوزی هم قوی‌تر ظاهر می‌شود!

بهترین تبلت دانش آموزی بازار برای سال تحصیلی

پیش از این که تب بیماری‌ در دنیا داغ شود، استفاده از انواع تبلت اندرویدی یا بهترین تبلت ویندوزی و آیپد در برخی از مدارس رواج داشت. آموزش‌های سنتی دیروز اکنون جای خود را به آموزش الکترونیکی داده‌اند و زمینه اجرای این طرح را تبلت‌ها فراهم می‌کنند.

برای خرید تبلت دانش آموزی از خیلی از معیارهایی که در خرید یک تبلت برای گیم یا استفاده روزمره در نظر می‌گرفتیم چشم پوشی می‌کنیم. تبلت دانش آموزی معمولا از مدل‌های ارزان قیمت و میان رده بازار انتخاب می‌شود و باید به پردازنده متوسطی مجهز باشد.

یکی از فاکتورهایی که در راهنمای خرید تبلت می‌بینید اندازه صفحه نمایش تبلت است. شاید صفحه نمایش بزرگ‌تر یک حسن در خرید تبلت اندرویدی، ویندوزی با تبلت iOS باشد. اما برای دانش آموزان تبلت‌های 8 تا 10 اینچی با وزن کم‌تر و حمل و نقل آسان‌تر بهترین گزینه‌های موجود در بازار هستند.

امکانات یک تبلت دانش آموزی که بدان نیاز پیدا می‌کنید

هر چند که مدل‌های میان رده کاندید خرید ما به عنوان تبلت دانش آموزی هستند اما نباید از قابلیت‌های کلیدی محصول غافل شویم.

دانش آموزان برای تحصیل به شیوه مجازی به استفاده طولانی مدت از تبلت نیاز پیدا می‌کنند. بنابراین اصل اول بعد از رم محصول که می‌تواند دو تا چهار گیگابایت باشد، توجه به ظرفیت باتری است.

جدیدترین تبلت‌های بازار که قیمت بالاتری نیز دارند رکورد ذخیره باتری برای 13 ساعت را شکستند. اما نباید این آمار را از تبلت‌های دانش آموزی میان رده انتظار داشته باشیم؛ چرا که بخش زیادی از ظرفیت باتری محصول به پردازنده، رم و مدیریت بارگذاری برنامه‌ها مربوط می‌شود.

برای مصارف دانش آموزی و دانشجویی از تبلت‌هایی استفاده کنید که ظرفیت نگهداری باتری حداقل تا 8 ساعت به صورت مداوم را داشته باشند. این اطلاعات در بخش راهنمای خرید تبلت باید به صورت شفاف درج شده باشد.

راهنمای خرید تبلت گیمینگ

بعد از انواع کامپیوتر، این تبلت‌ها هستند که میزبان اجرای بازی‌های ویدیویی شده‌اند. تنوع روزافزون بازی‌ها باعث شده تا تولیدکنندگان انواع تبلت نیز چشم به این بازار پولساز بدوزند و بخواهند تولیدات خود را تحت عنوان ابزار گیمینگ به فروش برسانند.

حقیقت این است که بر خلاف لپ تاپ‌های گیمینگ، با جستجوی “راهنمای خرید تبلت برای گیم” به نتیجه خاصی نمی‌رسید. تمام نقدها و معرفی تبلت‌ها به عنوان تبلت گیمینگ تحلیل شخصی نویسندگان و کارشناسان هستند. با این حال می‌توان با نقد شخصی به سمت تبلت‌هایی رفت که از نظر امکانات و قیمت برای بازی کردن مداوم کودکان و حتی بزرگسالان کاربردی هستند.

برای اجرای بازی روی تبلت از همین ابتدا باید دو فاکتور اساسی را در نظر بگیرید. اول صفحه نمایشی که باید از هشت اینچ بیش‌تر باشد تا تجربه لذت بخش بازی روی کامپیوتر و لپ تاپ را برای شما یا فرزندتان تداعی کند. فاکتور دوم هم به پردازنده تبلت مربوط می‌شود که باید با سخت کوشی تمام مسئولیت اجرای برنامه را بدون وقفه و برای طولانی مدت بر عهده بگیرد.

انتخاب پردازنده، رم، حافظه و ابعاد صفحه نمایش تا حد زیادی سلیقه‌ای است. شاید برای کودکان کم سن و سال که توقع بالایی از بازی‌های ویدیویی ندارند یک تبلت 8 اینچی با حافظه داخلی 64 گیگابایت کفایت کند. اما وقتی کاربر سطح حرفه‌ای تری داشته باشد باید از تبلت‌هایی با حداقل 4 گیگابایت رم، 128 گیگابایت حافظه داخلی و البته باتری ۷۳۰۰ میلی‌آمپر بر ساعت استفاده کنید.

کدام برند برای خرید تبلت گیمینگ مناسب‌تر است؟

شاید سامسونگ برنده همیشگی رقابت تلفن‌های هوشمند نبوده باشد؛ اما همیشه توانسته نوآوری‌ها و خلاقیت‌هایش را در محصولات جدیدش حفظ کند. در بازار تبلت‌ اندرویدی مناسب گیمینگ نیز این مورد صدق می‌کند.

سامسونگ، ایسوس و لنوو محبوب‌ترین برندهای اقتصادی و کارآمد تبلت گیمینگ در ایران هستند که قابلیت‌های قابل قبولی دارند. اگر قرار باشد تمام فاکتورهای ذکر شده را به عنوان راهنمای خرید تبلت گیمینگ در نظر بگیریم، محصولات ایده آل برای ما بین 5 تا 8 میلیون قیمت دارند.

سوالات متداول:

آیا تبلت جایگزین مناسبی برای لپ‌تاپ است؟

خیر. تبلت هم می‌تواند قوی عمل کند ولی کارایی لپ‌تاپ را در پروژه‌های سنگین نخواهد داشت و ممکن است هنگام استفاده کمبودهای زیادی حس کنید.

آیا خرید یک تبلت گران قیمت به صرفه است؟

خرید تبلت امری سلیقه‌ای است ولی اگر شما بیشتر کارهایتان را با امور الکترونیکی و دیجیتال است، بهتر است لپتابی قوی داشته باشید که هم به صرفه‌تر نسبت به نیازتان خرید کرده باشید و امکانات بیشتری را در اختیار داشته باشید و هم کنار آن می‌توانید یک تبلت معمولی نیز برای کارهای سبک‌تر استفاده کنید.

چه عواملی برای یک کاربر تبلت مهم است؟

قابل حمل بودن یکی از مهم‌ترین عواملی است که یک کاربر تبلت را جذب می‌کند. امروزه همه‌ی کاربران حداقل یک لپ‌تاپ یا کامپیوتر برای انجام کارهای خود دارند. پس بهترین گزینه‌ای که می‌توان نسبت به بودجه‌ی خود در نظر داشت سهولت در حمل تبلت است.

سخن آخر

با مروری بر راهنمای خرید تبلت در فضای وب متوجه شکست انحصار تولید تبلت می‌شویم که تا چند سال پیش در اختیار چند برند محدود بود. اکنون تبلت‌ها به صورت رقابتی و توسط چندین برند مطرح در دنیا تولید می‌شوند. به همین دلیل در کنار کاهش قیمت تبلت شاهد تونع بسیار بالای مدل های مختلف تبلت در بازار هستیم.

3 نظر

  1. نازنين نوري پاسخ

    سلام خسته نباشيدانشاالله سلامت باشيدمن اطلاعات نرخي-قيمتي درموردتبلت شيان امي ميخواستم كه متاءسفانه درليست تبلت هاي شما نامي ازاين برندنميبينم و درضمن نامي هم از برندهاي ايراني ديده نميشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *