مدت زیادی از اولین باری که اسکوتر برقی راهی بازار شدند نمیگذرد. اوایل نوجوانان بیش از قشر دیگری جذب این وسیله پرکاربرد و متحرک شدند. وسیلهای که به ظاهر تکنولوژی پیشرفتهای در آن به کار نرفته و صرفا با انرژی باتری کار میکند.
اسکوترهای برقی یا هوشمند از نسل همان اسکوترهایی هستند که برای راندن آنها به صرف انرژی مکانیکی نیاز داریم. این مدلها طراحی سبک و جمع و جوری دارند و نفربر هستند. ضمن این که باتری آنها برای طی کردن مسافت مشخصی طراحی میشود. امروزه استفاده از مدلهای برقی توجه بزرگسالان را هم به خود جلب کرده و خیلی از افراد با خرید اسکوتر برقی و استفاده از آن در جابجایی شهری به کاهش آلودگی هوا کمک میکنند.
انواع مدلهای اسکوتر برقی با امکانات بیشتر از گذشته طراحی میشوند و میتوان از آنها برای مسافراتهای درون شهری استفاده کرد. در این راهنمای خرید اسکوتر برقی امروز بهنظر همراه ما باشید.
معرفی و بررسی انواع بهترین اسکوتر برقی موجود در بازار
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 1 تا 2 ساعت
- وزن قابل تحمل: 100 تا 150 کیلوگرم
- مناسب برای: کودکان , بزرگسالان , فری استایل
- سیستم تعادل هوشمند خودکار
- ریموت کنترل برای هدایت سادهتر
اسکوتر برقی هانروکس یکی از پرفروشترین مدلهای برقی دنیا است که در تولید آن از آلیاژ آلومینیوم مستحکم استفاده میشود. این دستگاه یک باتری لیتیوم یونی قوی دارد که شارژ آن یک تا دو ساعت زمان میبرد. این میزان شارژ برای 60 تا 120 دقیقه کارکرد مداوم دستگاه کافی خواهد بود.
یکی از نقاط قوت این دستگاه سیستم تعادل هوشمند خودکار برای مبتدیان جهت برقراری بالانس بهتر است. به علاوه اسکوتر دارای ریموت کنترل برای هدایت سادهتر و LEDهای کوچکی است که داخل چرخها کار گذاشته شدهاند.
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 3 تا 4 ساعت
- وزن قابل تحمل: 100 تا 150 کیلوگرم
- مناسب برای: کودکان , بزرگسالان , فری استایل
- سیستم تعادل هوشمند خودکار
- کنترل با اپلیکیشن دستگاه
اسکوتر برقی مدل Mini Robot یکی از برندهای باکیفیت بازار است که با سیستم حفظ تعادلی طراحی میشود. این سیستم کمک میکند تا یادگیری استفاده از اسکوتر برای هر سنی ساده و سریع باشد.
شارژ کامل ین دستگاه 4 ساعت طول میکشد و هر بار شارژ برای طی کردن مسافت 30 کیلومتری درون شهری کافی خواهد بود. یکی دیگر از نقاط قوت دستگاه LEDهای داخلی است که به محض هدایت چرخها به جهات مختلف یا ترمز گرفتن روشن میشوند.
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 3 ساعت
- وزن قابل تحمل: 100 تا 150 کیلوگرم
- مناسب برای: کودکان , بزرگسالان , فری استایل
اسکوتر برقی مدل 280-B9-Full با ابعاد 10 اینچ و قابلیت تاشو طراحی شده که نه تنها برای تفریح، بلکه برای جابجایی درون شهری نیز مناسب است. این دستگاه قادر است تا 150 کیلوگرم وزن را تحمل کند و شارژ کامل آن تنها 3 ساعت زمان میبرد.
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 4 ساعت
- وزن قابل تحمل: 75 تا 100 کیلوگرم
- مناسب برای: کودکان , بزرگسالان , فری استایل
- سیستم تعادل هوشمند خودکار
- کنترل با اپلیکیشن دستگاه
اسکوتر برقی مدل FB5541 یکی از مدلهای هوشمند، زیبا و سبک برای تمام سنین و سلیقهها است. اولین مزیت این دستگاه نسبت به مدلهای دیگر قابلیت کنترلی با اپلیکیشن است که با استفاده از آن میتوان فرمانهای حرکتی و خاموش و روشن را اعمال کرد.
هر بار شارژ کامل این دستگاه 4 ساعت زمان میبرد و حداکثر سرعت آن 18 کیلومتر در ساعت است.
داخل چرخهای این محصول از LEDهای کوچکی استفاده شده که با ترمز و تغییر سرعت روشن میشوند.
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 4 ساعت
- وزن قابل تحمل: 120 کیلوگرم
- مناسب برای: کودکان , بزرگسالان , فری استایل
اسکوتر برقی پلی فکتوری مدل Levante یکی از مدلهای باکیفیت داخلی است که از بدنه و چرخهای ضد سایش تولید میشود. در این مدل از باتری قدرتمند 4400 میلی آمپر ساعتی سامسونگ استفاده شده که برای مسافت 15 کیلومتری کافی خواهد بود.
در پشت بدنه این اسکوتر هوشمند از چراغهای LED کوچکی استفاده شده که به ایمنی کاربر در شب کمک میکنند.
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت
- وزن قابل تحمل: 120 کیلوگرم
- مناسب برای: فری استایل
- باتری قدرتمند
- جابجایی آسان به دلیل وجود دستگیره
اسکوتر برقی ایرویل مدل X3 طراحی متفاوت و کوچکتری نسبت به مدلهای دیگر دارد. حداکثر سرعت پیمایش با این وسیله هوشمند به 18 کیلومتر بر ساعت میرسد و تنها دو ساعت برای شارژ کامل آن زمان نیاز دارید.
در بدنه این محصول از دو چرخ استفاده شده که به صورت هوشمند تعادل دستگاه را هنگام سوار و پیاده شدن برقرار میکنند. هر بار شارژ کامل این دستگاه برای طی کردن مسافت 23 کیلومتری کافی خواهد بود. حمل و نقل این اسکوتر به واسطه دستگیرهای که روی بدنه تعبیه شده آسان و ساده است.
مشخصات محصول
- بازه قدرت: 100-150 وات
- مدت زمان شارژ باتری: 2 تا 3 ساعت
- وزن قابل تحمل: 15-120 کیلوگرم
- مناسب برای: کودکان، بزرگسالان، فری استایل
- LEDهای روی بدنه و چرخها
اسکوتر برقی مدل smart 8 یکی از مدلهای سبک با طراحی زیبا و چشم نواز بوده که روی آن چراغهای LED رنگی کار شده است. ابعاد این دستگاه متوسط است و به همین دلیل جابجا کردن آن آسانتر خواهد بود. یکی از نقاط قوت این دستگاه قابلیت حفظ تعادل اتوماتیک است که باعث میشود استفاده از دستگاه برای افراد مبتدی و کودکان سادهتر باشد.
آشنایی با ساز و کار انواع اسکوتر برقی
اسکوتر برقی یکی از معدود محصولاتی است که برای سه رده سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان مورد استفاده قرار میگیرد. اگر دنبال روشی برای تفریح و سرگرمی در سفر، پارک و خارج از خانه یا یک راه راحت برای رفت و آمد به محل کار خود میگردید، یک اسکوتر موتوری انتخاب مناسبی برای شماست.
احتمالا همه با ساختار اسکوترهای مکانیکی آشنا باشند. ساختمان ساده این دستگاه نیازی به توضیح ندارد و به واسطه وارد شدن فشار مکانیکی از طریق یک پا اسکوتر با پای دیگر کنترل شده و پیش میرود. اما در مدلهای برقی هر دو پا به سادگی روی اسکوتر قرار میگیرند و فشاری که پاها روی حسگرهای به کار رفته در اسکوتر وارد میکنند مهمترین ابزار برای کنترل سرعت و هدایت به اطراف است.
همانطور که گفتیم فشار پا عاملی است که با استفاده از آن سرعت مورد نظر کاربر دریافت و به موتور منتقل میشود. روی صفحه قرارگیری پاها فضای کافی تعبیه شده تا فرد بتواند همزمان با اعمال فشار جهت حرکت را تغییر دهد. بنابراین تمام اعمال هدایتی با اسکوترهای برقی توسط پا و بدون دخالت فرمان و دست صورت میگیرد.
یکی از فاکتورهایی که باعث محبوبیت بیشتر انواع اسکوتر برقی شد امکان جابجایی و حمل و نقل آسان آنها بود. اسکوترها تنها وسیله حمل و نقل خودکاری هستند که میتوانید آنها را زیر بغل بزنید و همراه خودتان داخل محل کار ببرید. فریم برخی از مدلها به سادگی تا میشود و با وجود قابلیت تاشو فضای کمتری برای قرار دادن اسکوتر برقی نیاز خواهید داشت؛ حتی گاهی کمتر از مدلهای مکانیکی که قبلا استفاده میکردید!
اما چگونه یک اسکوتر برقی مناسب انتخاب کنیم؟ هنگام خرید اسکوتر، چه نکاتی را باید در نظر داشته باشیم؟ در این بخش ، انواع اسکوتر را مرور خواهیم کرد. موتور و باتری اسکوتر؛ سرعت و برد؛ تکنولوژی ساخت؛ سیستم ترمز؛ محدودیت وزن؛ و سایر ویژگی ها را بررسی خواهیم کرد.
انواع اسکوتر برقی موجود در بازار
اسکوتر مخصوص بچه ها
اسکوتر مخصوص بچه ها در یکی از این سه نوع قرار می گیرد: بودجه، رفت و آمد و کارایی بالا. اسکوترهای بودجه مقرون به صرفه ترین و در نظر گرفته شده برای تفریح سبک هستند. آنها برای مبتدیان و بچه ها مناسب هستند. این مدل سرعت زیاد ندارند. میانگین قیمتی که یک اسکوتر مناسب میتوانید تهیه کنید تا ۳۰۰ هزار تومان است. هر چند اگر نوع کارایی بالا را در نظر بگیرید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.
اسکوتر مخصوص بزرگسالان
اسکوتر مخصوص بزرگسالان، اسکوتر با اسکوتر کودک تفاوت هایی دارد. این اسکوتر ها از لحاظ طراحی به شیوهای است تا بتواند وزن یک فرد بزرگسال را به راحتی تحمل کند. جدیداً این اسکوترها بسیار محبوب شدهاند. شاید شبها در پارک دیده باشید افراد با اسکوتر از کنار شما رد میشوند. این اسکوترهای بسیار سنگین نیز هستند ، بنابراین قابل حمل نیستند.
موتورها و باتریهای آنها بسیار قدرتمند بوده و توانایی دستیابی به تا 64 کیلومتر در ساعت را دارند. از آنها می توان برای رفت و آمد و جاده های خارج از شهر استفاده کرد. اگر می خواهید حمل و نقل شهری مانند اتوبوس، قطار یا حتی ماشین را جایگزین کنید، احتمالاً به یک اسکوتر برقی با کارایی بالا و سنگین نیاز دارید.
میانگین هزینهای که برای یک اسکوتر برقی مخصوص بزرگسالان می توانید در نظر بگیرید ۵۰۰ هزار تومان است. این مبلغ می تواند به ازای امکانات پیشرفتهتر بالا برود. این بستگی به شما دارد چقدر میخواهید هزینه کنید و چه انتظاری از یک اسکوتر دارید.
اسکوتر فری استایل
این اسکوترها برای همه قابل استفاده هستند. هزینه این نوع به نسبت دو نوع قبلی بالاتر میباشد. میانگین هزینه ای که برای این نوع اسکوتر میتوانید در نظر بگیرید ۲ میلیون تومان است.
فاکتورهایی که در خرید اسکوتر برقی باید بدانید
اسکوترهای برقی از وسایل حمل و نقل پاک و ایمن برای حمل و نقل در مسافتهای کوتاه تا متوسط شهری هستند. برای این که از میان مدلهای متنوع بازار انتخاب کامل و بهتری داشته باشید بد نیست چند فاکتور زیر را در نظر داشته باشید:
کاربرد و وزن قابل تحمل اسکوتر
یکی از مهمترین فاکتورها در خرید اسکوتر کاربرد آن است. اسکوتر برقی بر خلاف مدلهای مکانیکی کاملا تفریحی استفاده نمیشود و برخی از این دستگاه برای رفتن به مدرسه یا محل کار استفاده میکنند. بنابراین با توجه به کاربرد و انتظاراتی که از دستگاه دارید باید امکاناتی مثل باتری اسکوتر را انتخاب کنید.
یکی دیگر از فاکتورهای مهم وزن قابل تحمل اسکوتر است. اکثر مدلهای برقی بین 100 تا 120 کیلوگرم قابلیت تحمل وزن دارند. ضمن این که معمولا بدنه اسکوتر تاشو است و آنقدر سبک است که بتوانید به راحتی آن را حمل و نقل کنید.
ظرفیت باتری اسکوتر
باتری انواع اسکوترها برای حداقل 40 دقیقه و حداکثر چندین ساعت کافی خواهد بود. با این حال ماندگاری باتری و ظرفیت آن را فاکتورهای دیگر مثل وزن کاربر، نوع استفاده و نوع مسیر تعیین میکنند. در برخی از مدلها بعد از فول شارژ شدن باتری میتوانید تا 30 کیلومتر مسافت درون شهری را با اسکوتر برقی طی کنید که در این مقیاس بینظیر است!
قدرت موتور
نگاه کردن به موتور و باتری به شما کمک می کند تا بهترین اسکوتر برقی را برای خود پیدا کنید. این دو عامل مستقیماً بر سرعت و دامنه تأثیر می گذارند، که در بخش بعدی در مورد آنها صحبت خواهیم کرد. موتورها از نظر قدرت تفاوت زیادی دارند. آنها را با وات اندازه گیری میکنند. اگر بزرگسال نیستید و استفاده روزانه از اسکوتر دارید، قدرت زیر 250 وات مناسب شما نیست. اگر انتظار حرکت بر روی تپه یا هر چیزی غیر از زمین های مسطح دارید ، 350-500 وات می خواهید ، اگرچه برای کمک به آن احتمالاً باید کمی با کمک پا حرکت کنید و شتاب بگیرید. اگر سرعت و قدرت بیشتری میخواهید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.
نکاتی برای مراقبت و افزایش طول عمر باطری:
- فقط از یک شارژر سازگار استفاده کنید.
- اگر هر روز از اسکوتر استفاده می کنید، هر روز آن را شارژ کنید.
- هنگامی که باتری به 100٪ می رسد ، آن را از برق جدا کنید. شارژ بیش از حد آن باعث کاهش طول عمر آن می شود.
- برای محافظت از باتری (و اسکوتر) ، در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
اگر امنیت برای شما اولویت دارد، مطمئن باشید که هر اسکوتر با باتری لیتیوم دارای مجوز UL است. این باتری ها نسبت به انواع دیگر ناپایدار هستند. صدور گواهینامه UL بدان معنی است که باتری آزمایشات سختی را پشت سر گذاشته است تا اطمینان حاصل شود که بیش از حد گرم نمی شود و یا منفجر نمی شود.
سرعت و دامنه
هرچه باتری و موتور یک اسکوتر قوی تر باشد ، سرعت و برد بیشتری خواهید داشت. اسکوترهای برقی می توانند خیلی سریع پیش بروند و سریعترین آنها به سرعت 64 کیلومتر در ساعت یا بیشتر برسد. سرعت 24 کیلومتر در ساعت بسیار رایج است.
حتی در بسیاری از زمینه ها و مناطق قوانینی وجود دارد که می گوید شما نمی توانید با سرعت بیشتر از 24 کیلومتردر ساعت حرکت کنید.
قبل از خرید اسکوتر، شهر یا منطقه خود را بررسی کنید. شاید نیازی به پرداخت هزینه زیاد برای یک اسکوتر سریع بیش از ۲۴ کیلومتر در ساعت نداشته باشید. اگر اسکوتر را برای تفریح می خواهید، سرعت ممکن است اولویت شما باشد. در مورد برد، این مشخصه می تواند به شما در شناسایی بهترین اسکوترهای برقی برای رفت و آمد کمک کند. برخی از اسکوترها فقط قبل از از بین رفتن باتری می توانند ۱۲ کیلومتر را طی کنند، در حالی که برخی دیگر می توانند 48 الی 64 کیلومتر طی کنند. سرعت، وزن شما، آب و هوا و زمین به طور مستقیم با دامنه در ارتباط هستند.
هرچند شرکتهای سازنده در تبلیغ در مورد دامنه عدد ذکر شده را واقعی مینامند. اما واقعیت این است، اگر کل رفت و آمد روزانه شما 16 کیلومتر باشد، یک اسکوتر که تبلیغ دامنه ۱۹ کیلومتر است احتمالاً کافی نخواهد بود. البته وقتی باطری تخلیه شده باز هم میتوانید از اسکوتر خود استفاده کنید، اما شما فقط مانند یک اسکوتر معمولی از آن استفاده کرده و باید پا بزنید، و البته این حرکت بسیار کندتر خواهد بود. اگر فقط برای تفریح از آن استفاده میکنید، ممکن است اشکالی نداشته باشد، اما اگر استفاده اسکوتر برای رفت و آمد به محل کار است، حتماً یک اسکوتر با دامنه کافی طولانی تهیه کنید.
کیفیت ساخت
کیفیت ساخت اسکوتر برقی هنگام خرید یکی از نکات مهمی است که باید در نظر گرفته شود. اگر محصول خریداری شده کیفیت مناسبی نداشته باشد، این اسکوتر خیلی طولانی نخواهد ماند یا برای استفاده طولانی روزانه از آن استفاده نمی شود. اسکوترها از موادی مانند چوب، پلاستیک، آلومینیوم و فولاد ساخته می شوند. کلماتی مانند هواپیما ، درجه نظامی و غیره را می بینید که می توانند به شما بینش دهند تا چقدر این اسکوتر محکم و با کیفیت است.
بدنه
یکی دیگر از طراحی ها و یا ویژگی های ساختمانی که باید به آن نگاه کنیم، بدنه است. بدنه جایی است که شما پای خود را میگذارید. بدنه خیلی باریک می تواند هنگام سواری مشکل ایجاد کند و راحت نباشد، بنابراین احساس راحتی واستحکام نخواهید کرد. به طور کلی، بدنه عریض تر بهتر هستند. بدنهها اغلب از چوب ساخته می شوند. برای اینکه ایده ای از بدنهای که برای شما مناسب است به دست بیاورید، باید اسکوتر مورد نظر خود را بصورت حضوری ببینید و روی آن قدم بگذارید و آنرا امتحان کنید.
بررسی کنید که اسکوتر دارای صفحه نمایش است که در آن می توانید به جزئیاتی مانند سطح باتری ، سرعت و حالت سوارکاری دسترسی پیدا کنید. بیشتر اسکوترهای مخصوص بچه ها با یک قیمت خاص دارای صفحه نمایش هستند، اما این لزوما یک فاکتور تضمینی است. اگر واقعاً می خواهید هنگام حرکت از جزیٔیات باخبر باشید، به خصوص در مورد باتری، حتما یک اسکوتر دارای صفحه نمایش خریداری کنید.
لاستیک
لاستیک آخرین موردی است که در مورد آن صحبت خواهیم کرد. آنها برای طراحی اسکوتر و کیفیت کلی کاملاً مهم هستند. اسکوترها یکی از دو نوع تایر دارند: پنوماتیک یا بدون هوا. لاستیک های پنوماتیک ، به این دلیل که از هوا پر می شوند، دارای جذب شوک و هندلینگ بهتری هستند. با این حال، آنها نیاز به نگهداری بیشتری دارند زیرا می توانند در هوا کم شوند.
همیشه فشار تایرهای توصیه شده قبل از پر کردن آنها را بررسی کنید. لاستیک های پنوماتیک همچنین می توانند سوراخ شوند. از طرف دیگر لاستیکهای بدون هوا ، سوراخ نمی شوند و نیازی به تعمیر و نگهداری ندارند. معمولاً در اسكوترهای ارزان قیمت از این نوع لاستیکها استفاده میکنند. اگر در اسکوترهایی با قیمت های مشابه گزینه ای بین پنوماتیک و هوایی را دارید ، به سراغ لاستیک های پنوماتیک بروید.
سیستم ترمز
برای خرید اسکوتر، فراموش نکنید که سیستم ترمز آن را نیز بررسی کنید. ممکن است هنگام خرید به خاطر پیدا کردن میزان سرعت یا دامنهی اسکوتر حواستان پرت شود. اما ترمز نیز به همان اندازه مهم است. دو نوع سیستم ترمز وجود دارد: باند و دیسک.
ترمزهای باند (band) معمولا به جای کاهش تدریجی سرعت، چرخها را قفل میكنند (مثل وقتی که دوچرخه سواری میکنید و به جای اینکه کم کم سرعت را کم کنید، یک دفعه ترمز بگیرید و از روی زین، شوت شوید!). اگر شما با سرعت بالایی اسکوتر را میرانید، استفاده از این ترمزها ممکن است خطرناک باشد. تمام ترمزهای باند این مشکل و نقص را دارند. به خصوص ترمزهای باند جلو. زیرا میتوانند تایرهای جلویی را قفل کنند. اگر آمادهی چنین ترمزی نباشید، کنترل فرمان را از دست میدهید یا از بالای فرمان پرت میشوید.
بهترین اسکوتر برقی به احتمال زیاد دارای سیستم ترمز دیسک یا ترمزهای V در جلو و عقب آن است. شما میتوانید با یک ترمز سرعت اسکوتر را کم کنید، ولی با این ترمزها اسکوتر به طور ناگهانی متوقف نمیشود (و با صورت زیبایتان زمین نمیخورید!). اگر اسکوتر شما دو ترمز داشته باشد، طبیعتا کنترل بیشتری روی آن خواهید داشت. معمولاً برای کند کردن چرخ جلو باید از کنترل روی فرمان استفاده کنید و برای ترمز از چرخ پشتی باید روی پد کوچکی کلیک کنید.
سایر ویژگیها
در هنگام خرید بهترین اسکوتر برقی باید به چه موارد دیگری توجه کنید؟
قدرت تاشو و قابلیت حمل
ما در پاراگراف بالا در مورد قدرت تاشو کمی صحبت کردیم، ولی ارزشش را دارد که دوباره راجع به آن صحبت کنیم. شرکتهای اسکوترسازی به سادگی و کارآیی فناوری خود افتخار میکنند. یکی از این کاراییها، همین قدرت تاشوی اسکوترهاست.
مطمئنا در تبلیغات مختلف میبینید که چگونه انعطافپذیری آنها را تبلیغ میکنند و سرعت مثال زدنی تا شدن اسکوتر را به نمایش میکشند. شاید فروشنده به شما بگوید که اسکوتر در 1 یا 3 ثانیه بسته میشود. احتمالا این اصلا برایتان اهمیتی نداشته باشد، ولی وزن و سرعت تاشو بودن اسکوتر اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر شما بتوانید اسکوتر را مثل چمدانی روی زمین بکشید، احتمالا برای خرید آن مشتاقتر خواهید بود.
تعلیق
ویژگی بعدی که باید آن را در نظر بگیرید این است که اگر آیا اسکوتر مورد نظر شما از ابزار تعلیق برخوردار است یا خیر. وجود این ویژگی در اسکوتر، اساساً حرکت را راحتتر میکند. این ابزار روی چرخهای جلویی یا پشتی سوار است. اگر دائما قرار است از اسکوتر استفاده کنید یا میخواهید همیشه از آن روی زمینهای ناهموار استفاده کنید، پس توصیه میکنیم اسکوتری تهیه کنید که درآن ابزار تعلیق وجود داشته باشد.
چراغ های LED و LCD
اگر میخواهید در نور کم اسکوتر سواری کنید، چراغ از اهمیت زیادی برخوردار خواهد شد. چراغها به شما کمک میکنند تا دیده شوید یا چیزی که جلوی راهتان قرار دارد را ببینید. بیشتر اسکوترها به چراغ مجهز هستند و در پشت اسکوتر هم چراغ دارند. پس به چراغ LED یا LCD اسکوتر توجه کنید. البته بیشتر اسکوترها چراغ پشتی خوبی ندارند، اگر قرار است در تاریکی برانید، حتما کلاه ایمنی بخرید که به چراغی مجهز باشد.
بلوتوث و اپلیکیشن
آخرین ویژگی مورد نظر در اسکوتر، این است که به اپلیکیشن بلوتوث مجهز باشد. با اپلیکیشن بلوتوث میتوانید اسکوتر را به کمک تلفن همراهتان کنترل کنید. تعداد زیادی از این اسکوترها به اپلیکیشن بلوتوث مجهز هستند و شما میتوانید آنها را در تلفن همراهتان دانلود کنید. بسته به کیفیت اپلیکیشن، میتوانید فعالیتهای مختلفی را انجام دهید. مثلا، سرعت خود را در آن مشاهده کنید؛ حالت (mood) مورد نظر برای اسکوتر سواری را مشخص کنید و حتی به کمک GPS موقعیتتان را تشخیص دهید.
اتصال به بلوتوث و اپلیکیشن از اهمیت زیادی برخوردار است. پس قبل از خرید اسکوتر، بررسیهای مربوط به آن را بخوانید تا ببینید که آیا به اپلیکیشنی مجهز هستند یا خیر.
آشنایی با امکانات جانبی انواع اسکوتر برقی
اسکوترها فقط یک فریم ساده برای قرارگیری پاها نیستند. در برخی از مدلها امکانات جانبی و جذابی قرار داده شده که به کنترل بهتر دستگاه کمک میکند.
اپلیکیشن کاربردی برای کنترل بهتر دستگاه
یکی از جدیدترین تغییرات ارائه نسخه اپلیکیشن برای هر محصول جهت کنترل بهتر مسیر و زیر نظر گرفتن مسافت طی شده است. از آن جایی که اسکوترها به صورت مستقیم با باتری کار میکنند اپلیکیشن میتواند جزئیات دقیقی درباره میزان شارژ باقی مانده دستگاه بر حسب مسافت ارائه دهد.
چراغهای LED برای ردیابی اسکوتر در شب
در برخی از مدلها در جلو و عقب اسکوتر چراغهای LED کار گذاشته شده که به ردیابی بهتر مسیر توسط کاربر کمک میکند. از طرفی میتوانید با روشن کردن چراغها ایمنتر از همیشه از معابر گذر کنید.
سیستمهای تعادلی کمکی و هوشمند برای کاربر
استفاده از اسکوترهای برقی برای اولین بار به ویژه برای کاربرانی که به تازگی از این دستگاه استفاده میکنند کمی عجیب و غریب به نظر میرسد. به همین دلیل در برخی از مدلها به ویژه آن دستگاههایی که با سبک فری استایل طراحی میشوند سیستم تعادلی هوشمند به کار برده میشود. این سیستم شیب را بر اساس موقعیت قرارگیری پاهای کاربر تنظیم میکند و به زبان سادهتر فریم را با حالت کاربر تطبیق میدهد.
قابلیت پخش موزیک و اسپیکر
برخی از مدلهای پرطرفدار بازار به ویژه اسکوترهایی که برای نوجوانان طراحی میشوند اسپیکرهای قدرتمندی دارند که به بلوتوث به گوشی و تبلت وصل میشوند. بنابراین میتوانید همزمان با استفاده از اسکوتر از موسیقی لذت ببرید.
سخن آخر
انواع اسکوتر برقی دوست طبیعت و همراه هوشمند جایگزین برای وسایل نقلیه درون شهری و طی کردن مسافت کوتاه هستند. مدلهای برقی بیش از این که کاربرد تفریحی داشته باشند برای سفرهای کوتاه هم مناسب هستند.
یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب اسکوتر برقی توجه به ظرفیت باتری متناسب با انتظاراتتان از دستگاه است. کدام یک از مدلهای معرفی شده را برای تفریح و سفرهای کوتاه شهری میپسندید؟
sdsd