امروز01 آذر 1403

بررسی هدست مخصوص گیمینگ ریزر مدل Nari Ultimate

هست گیمینگ
3.7/5 - (3 امتیاز)

در چند دهه ی گذشته، دسته های بازی کنسول ها از مزایای فیدبک هپتیک بهره مند شده اند. از زمان تولید کنترلر نینتندو 64 رامبل پک (Nintendo 64 controller Rumble Pak)، موتورهای ویبره‌ای کنترلر جزو استانداردهای این صنعت خارج از بازی های کامپیوتری با موس و کامپیوتر حساب میشوند. درست است که راه معمول وارد کردن بازخوردهای هپتیک به تجهیزاتتان، تهیه ی موس یا کیبوردهای دارای موتور ویبره میباشد (مانند "استیل سریز رایول 700")، اما ریزر یک محصول جدید تولید کرده است که تجربه ی شما را از حسگرهای لمسی در بازی های مورد علاقه تان بهبود می‌بخشد: هدفون مخصوص گیمینگ "اولتیمیت" (Nari Ultimate gaming headset). قبل از خرید هدست گیمینگ پیشنهاد می‌کنم این بررسی هدست جدید ریزر را ببینید.

هدفون بی سیم گیمینگ ریزر مدل Nari Ultimate

  • محرک 50 میلیمتری
  • امپدانس 32 اهمی
  • فرکانس 20Hz-20kHz
  • طراحی استیل گوشی های بسته
  • میکروفون یک طرفه
  • اتصال USB و جک 3.5 میلیمتری – 4
  • وزن 15.2oz
  • طول کابل 4.3 فوت

با توجه به قیمت این هدفون می‌توان گفت "ریزر اولتیمیت ناری"(Razer Nari Ultimate) این هدفون از باقی هم‌رده‌هایش بهتر است. در کنار نمایش جدیدترین تکنولوژی هپتیک این شرکت، "هایپرسنس" (Nari Ultimate gaming headset) (برای اولین بار)، دارای مشخصات رقابتی مطابق با "استیل سریز اکشن پرو"ی (SteelSeries Arctis Pro) مورد علاقه ی ما است. باوجود این واقعیت که رنج فرکانس آن کمتر است، و فاقد سیستم حذف نویز "آرتیکس پرو" میباشد، واحد محرک "ناری اولتیمیت" بزرگتر است (50 میلیمتر). در نتیجه، این هدفون از "استیل سریز" قویتر است و توانایی پخش صدا با ولوم بالاتر را دارد.

نقاط ضعف -

  • سازگاری محدود بی سیم
  • فاقد آپشنی برای حذف نویز
  • بازخوردهای هپتیک تاچ به نفع آن است
  • کیفیت صدای متعادل شده
  • گوشی های جاداری هستند
  • دارای گزینه های زیاد برای شخصی سازی

در حقیقت، ستاره‌ی این محصول "هایپرسنس" است، که سیگنال‌های قوی صدا را از هر دستگاهی که به آن متصل است پردازش می‌کند و آن ها را به فرکانس های لرزشی تبدیل می‌کند. به طور خلاصه، مثل این است که یک اسپیکر بزرگ به سر خود وصل کرده‌اید. چون پردازش سیگنال دیجیتال توسط محرک های هپتیک "لاف ایت ال 5" (the Lofelt L5) در هر گوشی هدفون پردازش می شوند، بازی ها نیازی نیست در سطح نرم افزاری خود از هایپرسنس "پشتیبانی" کنند تا بتوان از آن استفاده کرد. چه در Battlefield 5 در حال استفاده از اسلحه ی تک تیرانداز هستید، چه در حال بازی سابا ترک (Saba track)، ریزر اولتیمیت سر شما را به لرزه درمی آورد... اما، به روشی لذت بخش.

اگر صادقانه بخواهید، من با هدف و پیش بینی تحقیر هایپرسنس این مقاله را شروع کردم. من هیچوقت سراغ یک جفت گوشی که ویبره‌ای هستند نرفتم، اما می‌خواستم درموردشان بنویسم. اگر درست اجرا شود، این می‌تواند به یک استاندارد جدید تبدیل شود و هدفون های بیشتری از آن بهره مند شوند. با این وجود، بعد از قانع کردن تعدادی از دوستانم برای امتحان کردن آن، میتوانم به طور قطع تضمین کنم که نظرم مثل قبل نیست. بازخورد هپتیک در Razer Nari Ultimate نسبتا خوب است. هایپرسنس مشخصا متعجب کننده است که توصیف آن به طور مناسب چالش برانگیز است. مانند بیشتر تکنولوژی های جدید، به خصوص تکنولوژی های عجیب و غریب، باید خودتان آن را امتحان کنید تا کاملا متوجه شوید.

در مقایسه با موتورهای تعبیه شده در موبایل ها و کنترلرهای بازی، لرزش‌های هدست ریزر: Razer Nari Ultimate، به علت رنج وسیع فرکانس های هپتیک آن به نسبت واقعی‌تر هستند. با ظرفیت پوشش فرکانس های 20 تا 200 هرتز، بازخورد هپتیک در ولوم های بالا و اتفاقات مختلف بازی بسیار قوی عمل می‌کند. به عنوان مثال، در بتلفیلد 5، لگد هفت تیر از لگد شاتگان کمتر و سبک تر است. و وقتی که در حال استفاده از خودرویی مجهز به نوعی اسلحه هستید، مانند تانک، لرزش های هدفون به مراتب قوی‌تر می‌شود. درحالی که من انتظار داشتم هایپرسنس غیرواقعی و حتی تا حدی مسخره باشد، با تکنولوژِی به کار رفته در نرم افزار "ریزر سیناپس 3" (Razer's Synapse 3) ، در اصل در بازی هایی که هدفون را در آن ها تست کردم بیشتر احساس مجذوب شدگی داشتم.

هدست گیمینگ ریزر

از نظر کیفیت صدا، ریزر در تاریخچه‌ی خود همیشه کیفیت باس را در اولویت اول قرار داده است. خوشبختانه، هدفون اولتیمیت هم از همین استراتژی شرکت نفع برده و فرکانس های پایین و متوسط را با هم ترکیب کرده است. با این وجود این هدفون برای گیمینگ مناسب است و من هدفون سونی مدل WH1000XM3 خودم را برای گوش دادن به موسیقی ترجیح می‌دهم. درحالی که گوشی های اولتیمیت ناری جادارتر و راحت تر هستند، عدم وجود سیستم حذف نویز آزاردهنده است. تجربه‌ای که هنگام بازی این هدفون به دست می‌دهد بسیار لذت‌‌بخش است اما به هایپرسنس کمتر می‌توان به عنوان یک نوآوری نگریست و برای وقتی که به موسیقی گوش می‌دهید بیشتر یک ویژگی تزیینی حساب میشود.

به هرحال، ریزر اولتیمیت یک انتخاب متعادل است. یک میکروفون قابل جمع شدن دارد که می‌تواید به کمک دکمه‌ای که در پشت گوشی چپ تعبیه شده آن را غیرفعال کنید. زیر آن دکمه یک چرخ گردشی وجود دارد که می‌توانید از آن برای تنظیم صدا در چت و بازی استفاده کنید. دکمه ی خاموش/روشن، پورت شارژ میکرو USB و جک 3.5 میلیمتری زیر غلطک تعبیه شده‌اند. پشت گوشی سمت راست یک چرخ صدا و در پایین نیز پورت USB وایرلس 2.4GHz که به طور خاص با PC، PS4، و مک سازگاری دارد، وجود دارد. بازیکنان اکس باکس وان و سوییچر باید به اتصال آنالوگ بسنده کنند. به هرحال، ریزر ادعای باتری 8 ساعته با اتصال نوری کروما و هایپرسنس روشن و یا 20 ساعت با غیرفعال کردن هردوی این ویژگی‌ها را دارد.

به عنوان یک هدفون گیمینگ استاندارد، ریزر اولتیمیت ناری تمام تلاشش را می‌کند تا در میان باقی هدفون ها به چشم بیاید. درست است که رنج فرکانس وسیع تری را از مدل های ارزانتر (بدون DAC) "استیل سریز اکشن پرو" می‌گیرید، ولی چیزی که اولتیمیت ناری را خاص می‌کند را از دست می‌دهید: هایپرسنس، تکنولوژی خاص ترکیب شده با بازخورد هپتیک. یک نسخه ی غیر "اولتیمیت" ریزر ناری هم وجود دارد، بدون آن لرزش‌های خوب مخصوص کسانی که می خواهند کمتر هزینه کنند.

اگر دنبال هدفونی می گردید که نلرزد، انتخاب‌های بهتری برایتان وجود دارد. تا قبل از اینکه این محصول را ببینم در مورد خرید هدست گیمینگ که وبیره داشته باشد شک داشتم اما بعد از استفاده ی زیاد از ریزر اولتیمیت ناری، من متقاعد شده‌ام که هایپرسنس ارزش قیمتی که برایش گذاشته‌اند را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره این مقاله نظری دارید؟ بنویسید...
0 نظر